COMPLETED » Age of Youth 2

Leírás: A történet 1 hónappal az első évad befejezése után folytatódik azzal, hogy Jin Myung vissza tér Kínából. 10 hónappal később új lakótárs érkezik, azzal a szándékkal, hogy megtalálja egy levélnek a címzettjét. Eközben Jin Myung új állást szerez, Ye Eun próbál vissza illeszkedni a valóvilágba, Ji Won-nak feltör egy elfojtott gyerekkori emlék, Eun Jae pedig az első szakításán próbál túl jutni, kisebb nagyobb sikerrel. 
A második évad nem sokban különbözött az elsőtől. A hangulata ugyan olyan volt, nagyrészt csak a szereplők változtak. Az első évad nekem valahogy jobban tetszett, de ezt se utáltam. Ennek leginkább az lehet az oka, hogy kiírták a kedvencemet, aki habár az első részben jócskán benne volt, és még két rész erejéig újra feltűnt, de nem igazán tudtunk meg róla semmit, azon kívül, hogy elment valahova boltot vezetni.

Az első részt én egy kicsit feleslegesnek gondoltam. Egy külön specielben elment volna, de valahogy nem éreztem azt, hogy passzol a sorozathoz. Eléggé elkülönült a többitől. Annyiban kapcsolódót, hogy megtudtuk, hogy miért is tűnik el az egyikük. Annak ellenére, hogy az akár külön is megnézhető, nagyon jó rész. Rengeteget nevettem rajta. Szórakoztató volt.

Szereplők:


Yoon Jin Myung: Ebben az évadban jobbra fordul a sorsa, mint az elsőben, és ez a viselkedésén is meglátszik. Eleinte nehezen alkalmazkodik az új dolgokhoz, mivel még mindig úgy gondolkodik, hogy ha nem alakít ki senkivel se köteléket, akkor nem fog megsérülni. Ezen egy idő után túllép, és elkezdi normálisan élni az életét. Az évad végére már olyan érzésem volt, mintha felvállalta volna az anya szerepet a többi lány felett, ami számomra pozitívum. Eddig leginkább magával és a saját gondjaival volt elfoglalva, most pedig már a többiekkel is jobban törődik. Bár ehhez az kellett, hogy rendbe hozza a saját életét.

Jung Ye Eun: Míg az első évadban maga volt a napsütés, itt inkább olyan, mint egy viharos, szürke égbolt. Küzd azzal, amit a volt barátja művelt vele, egyedül nem mer kilépni a házból, fél minden ismeretlentől, ezért egy évet kihagy az egyetemből. Amikor vissza megy, próbál vissza illeszkedni, de elég nehezen megy neki. A barátai kitartanak mellette, de amikor már úgy látszik, hogy minden kezd jóra fordulni, felbukkan egy újabb zaklató, és újra minden a feje tetejére áll. A végére többé kevésbé legyőz mindent, és habár már soha nem lesz a régi, ismét könnyebben el fog tudni igazodni a valóvilágban.

Song Ji Won: A második évadban ő lett a kedvencem. Itt is még mindig egy életvidám lány, aki bármit megtenne a barátaiért, közben pedig kitartóan keresi azt a bizonyos első alkalmat. A története akkor vesz egy fordulatot, amikor közel jut ahhoz, hogy elveszítse a szüzességét. Egyszerűen összeesik, és előtör belőle egy régen elfojtott emlék, ami megváltoztatja eddig viszonylag nyugodt életét. Nem nyugszik addig, amíg ki nem deríti, hogy mi történt vele, ez azonban hatalmas veszélybe sodorja nem csak őt, hanem a barátait is.

Yoo Eun Jae: Lehet, hogy a színésznő váltás miatt, de nem bírom ezt a szereplőt. Néha olyan érzésem van, hogy egy teljesen másik karaktert látok, és nem azt, aki az első évadban volt. Vannak bennük hasonlóságok, de eléggé különböző a kettő, ezért megpróbáltam úgy fogadni, mint egy új karaktert, de az se ment. Tipikusan az az ember, akitől ha lenne annyi lelki erőm, kitépném a hajam. Szakított a barátjával, és nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Egyszer túl akar lenni rajta, egyszer pedig vissza szeretné kapni. Lehet, hogy ezért, mert még nem voltam ilyen helyzetben, de nem tudom elképzelni, hogy valaki miért ragaszkodik ahhoz, aminek már vége van. Ha jó indokkal van vége, akkor pont. Nincs tovább. Ha pedig valami bugyuta indok miatt, és még mindig szeretik egymást, akkor úgy is megoldják. Együtt.

Jo Eun: Az új lány. Szerettem is, meg nem is. Annyira szerettem, hogy szurkoljak neki azért, hogy sikeres legyen bármiben is, de annyira nem voltam oda érte. Azon kívül, hogy ő hozta oda a levelet, ami miatt hatalmas felfordulás lett, nem sok értelme volt. Láttunk néhány részletet a magánéletéből. Ami érdekes volt benne az a szerelmi élete. Tipikus az a love story, ami miatt izgul az ember, hogy történjen már valami, vagy épp ne történjen semmi. Mielőtt beköltözött volna, nagyon kevés barátja volt. Pontosan egy, épp ezért nehezen illeszkedett be a 4 lány közé, de aztán végül sikerült neki.

Összefoglaló:


Aki megnézte az első évadot, annak minden képen ajánlom, hogy nézze meg ezt is. Legfőképp azért, mert magában az első évadnak elég hülyén lett vége. A legtöbb szál lezárást kapott, de azonnal el is kezdődött még egy, ami majd a második évadban kerül lezárásra. 

Értékelés:


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.